Wie zijn wij?

Alfa-Paints is op 1 maart 2005 opgestart in Lanaken. Op korte tijd nam het bedrijf een explosieve uitbreiding. Met een praktisch nieuw pand, gelegen in de industriezone-oost van Lanaken verwierf de zaak al snel een naam in Limburg. Al dadelijk moest er naar versterking worden uitgekeken, zodat het bedrijf op het ogenblik reeds 14 werknemers te werk stelt.

Alfa-Paints is een groothandel gespecialiseerd in kwaliteitslakken: Nexa, PPG, Max-Meyer. Naast deze lakken kan je er ook terecht voor alle andere toebehoren voor het auto en commercieel transport en industrie.

Alfa-Paints beschikt over gekwalificeerd personeel dat zelf zijn sporen heeft verdiend in de verf-, autolak- of chemische sector. Daardoor zijn deze mensen op de hoogte om U vakkundig te informeren en samen met U een oplossing te zoeken voor de eventuele problemen die zich kunnen voordoen. Zij bieden U een brede waaier van standaard lakkleuren maar garanderen U ook een exacte kleur op maat.

Alfa-Paints helpt U met raad en daad. Onze vertegenwoordigers houden wekelijks contact met U en zorgen ervoor dat ons aanbod en onze service overeenstemmen met uw wensen.

Alfa-Paints heeft als uitgangspunt van haar bedrijfsvoering de “tevredenheid” van haar klanten. Daarom zijn wij er ook van overtuigd dat U geen ontgoocheling zult oplopen als U met ons contact zult opnemen.